Skip to main content
Home » Middag » Tre digge burgere
Sponset

Høsten er her og tiden er inne for kosemat. Vi gir deg tre nydelige burgere du kan lage når du vil spise noe skikkelig godt.

Holy Smoke American Style

Ingredienser:

  • Holy Smoke storfeburger
  • Hamburgerbrød
  • Mango Curry dressing
  • Crispy salat
  • Cheddarost
  • Parmaskinke
  1. Stek burgerne i en stekepanne med margarin eller olje. Stek den på den ene siden til det pipler ut kjøttsaft. Snu burgerne og stek videre på den andre siden til det igjen pipler ut kjøttsaft. (Samme prinsipp med grill) Burgerne skal gjennomstekes.
  2. Stek parmaskinke i pannen og legg cheddar ost på burgeren, legg på lokk til osten har smeltet.
  3. Varm hamburgerbrødet. Smør Mango Curry dressing på hamburgerbrødet og legg på crispysalat. Legg så på hamburgeren, stekt parmaskinke og toppen av hamburgerbrødet.

Lammeburger med Ramsløk

Ingredienser:

  • Lammeburger med ramsløk
  • Hamburgerbrød
  • Tsatziki
  • Tapenade
  • Hjertesalat
  • Cherrytomat
  • Bladpersille
  • Olivenolje
  1. Sett oven på sterk varme. Stek burgerne i en stekepanne med margarin eller olje. Stek den på den ene siden til det pipler ut kjøttsaft. Snu burgerne og stek videre på den andre siden til det igjen pipler ut kjøttsaft. Burgerne skal gjennomstekes. (Samme prinsipp med grill)
  2. Bland cherrytomatene og bladpersille sammen med en god olivenolje, smal til med salt og pepper.
  3. Varm hamburgerbrødet. Smør ½ ss tapenade på hamburgerbrødet- Legg på hjertesalat og hamburgeren. Smør på ca. 1 ss tsatziki, blandingen og olivenolje, cherrytomater og bladpersille og legg på toppen av hamburgerbrødet.

Big Size storfeburger

Burgeren bør tines for steking for å oppnå best mulig stekeresultat

Ingredienser:

  • Hamburgerbrød
  • Blåmuggost
  • Seterrømme
  • Majones
  • Worchestershiresaus
  • BBQ saus
  • Jordbær
  • Rødløk
  • Vestfoldsalat
  1. Sett ovnen på sterk varme. Press den tinte burger flatere for å oppnå Big Size følelsen samt for å oppnå kortere steketid. Stek burgerne i en stekepanne med margarin eller olje. Stek burgeren på den ene siden til det pipler ut kjøttsaft. Snu burgeren og stek videre på den andre siden til det igjen pipler ut kjøttsaft. Burgeren skal gjennomstekes. (Samme prinsipp med grill)
  2. Lag en blåmuggostkrem ved å blande majones, seterrømme, Worcestershiresaus, blåmuggost og kvernet pepper til du får en kremet konsistens. Ha også klart BBQ saus, Vestfoldsalat, rødløk og jordbær i skriver.
  3. Varm hamburgerbrødet. Smør BBQ saus på hamburgerbrødet. Legg på Vestfoldsalat og rødløk i skriver. Legg så på hamburgeren. Topp det hele med blåmuggostkrem og jordbær i skiver. Legg på toppen av hamburgerbrødet.

Velbekomme

Next article